Akcia -30% na naše vybrané bestsellery✨ Leporelo, Retro fotky, Koláže na plátno, Vyvolanie fotiek a Tlač veľkoformátových fotiek✨ Akcia platí do 16. septembra ⏰

5 nápadov na fotodarčeky - originálne prekvapenie pre každú príležitosť

04.04.2024 12:06


 

Čo vymyslieť ako darček k narodeninám? Už za mesiac máme výročie! Čím potešiť babičku? Situácie, ktoré poznáme všetci a často ich v priebehu celého roka riešime. Skrátka príležitostí na oslavy a robenie radosti je nespočet. Nechaj sa inšpirovať našimi tipmi na originálne fotodarčeky, ktoré môžeš mať v zálohe! Pri výbere sme sa riadili najobľúbenejšími produktmi našich zákazníkov a ich milej spätnej väzby.

 

1. Fotky na plexisklo

Hľadáš fotodarček, ktorý zaujme? Vytvor fotoobraz na plexiskle s vlastnou fotkou. A čo viac? Môžeš tiež doplniť text podľa predstáv. Pri darčeku sa ponúka venovanie, obľúbený citát alebo napríklad dátum výročia. Plexisklo potom môžeš darovať spolu s dreveným rámom, alebo v drevenom stojane, aby bolo pripravené na vystavenie.

 

 

2. Fotky v drevenej krabičke

Plánuješ vyvolať väčšie množstvo obľúbených snímok? Daruj je v minimalistickej drevenej krabičke s vlastným gravírovaním. Doplň na veko text podľa priania. Radi ti ale pomôžeme aj s vytvorením grafického návrhu. V kreativite sa totiž medze nekladú! Krabička vyzerá dokonale aj s clipartami a inými grafickými prvkami.

 

 

3. Leporelo z fotiek

Ďalším obľúbeným tipom je leporelo s drevenými doskami. Je len na tebe, akými spomienkami 8 okienok vyplníš. Hotové leporelo môže obdarovaná osoba prezerať alebo tiež vystaviť rozložené na poličku. Rovnako ako v prípade krabičky je možné leporelo opatriť osobitým gravírovaním.

 

 

4. Fotoobraz na plátno

Naozaj výnimočným darčekom je tiež fotoobraz na plátne. Ide totiž o umelecké dielo z vašej fotografie. Na stene ho nikto len tak neprehliadne. Môžeš vyberať zo širokej ponuky formátov alebo vytvoriť celú kolekciu obrazov. Miluješ fotky na plátne, ale nedokážeš vybrať iba jednu? Potom ti nič nebráni vytvoriť si zo všetkých obľúbených snímok koláž! Stačí vybrať jednu zo šablón a zostaviť ju podľa svojich predstáv v online editore.

 

 

5. Lampička s vlastnou fotkou

Pokiaľ chceš nechať špeciálne spomienky doslova zažiariť, potom ti možno padne do oka dizajnová lampička s vlastnou fotkou. Vďaka nej vytvoríš naozaj unikátny darček, ktorý si daná osoba určite vystaví na obľúbené miesto.

 

 

Každá špeciálna príležitosť si zaslúži špeciálny darček, ktorý sa stane kúzelnou pripomienkou výnimočnej udalosti. Pridanou hodnotou fotoproduktov z našej dielne je poctivá ručná výroba a dizajnové spracovanie. Spoločne tak vytvoríme darčeky na mieru tvojim blízkym.