Akcia -30% na naše vybrané bestsellery✨ Leporelo, Retro fotky, Koláže na plátno, Vyvolanie fotiek a Tlač veľkoformátových fotiek✨ Akcia platí do 16. septembra ⏰

Sme súčasťou A Cup of Style diára 2024

17.10.2023 10:40


 

Sme súčasťou A Cup of Style diára 2024! Pred časom sme s tebou túto skvelú správu zdieľali na sociálnych sieťach. Diár je už teraz v predaji, ale my sa dnes vrátime k jeho krstu. Poď s nami žmurknúť na čriepky z tejto slávnostnej udalosti.

V piatok 22. septembra sme vyrazili na krst nového A Cup of Style diára na rok 2024. Ten spolu už po ôsmykrát spoločnými silami vytvorili sestry Lucka a Nicole. Akcia sa konala v nádherných priestoroch kreatívneho štúdia Chapter v Prahe. Na mieste nechýbalo skvelé jedlo a pitie, výzdoba z fotiek ani fotokútik so spomienkovou knihou hostí.

 

 

V diári nájdeš priestor na uchovanie spomienok. Môžeš sa tešiť na špeciálne navrhnuté stránky určené na vlepovanie vyvolaných polaroidiek. Práve vďaka tomuto prepojeniu nový diár pokrstila naša Natálka, zakladateľka e-shopu Laab.

 

 

Zo spolupráce máme veľkú radosť, a preto sa s ňou chceme podeliť aj s tebou. Lucke a Nicole ďakujeme za pozvanie a možnosť byť súčasťou dizajnového a praktického pomocníka pri plánovaní.