Akcia -30% na naše vybrané bestsellery✨ Leporelo, Retro fotky, Koláže na plátno, Vyvolanie fotiek a Tlač veľkoformátových fotiek✨ Akcia platí do 16. septembra ⏰

Originálny fotoalbum pre bábätko v 3 krokoch

17.04.2023 12:29


 

Narodenie bábätka patrí medzi osudové momenty, ktoré si zaslúžia zaznamenávať a dokumentovať každučký detail. Nenechaj nič na náhodu a zachyť na snímkach svojho drobčeka pri objavovaní sveta a všetkých dôležitých krokoch, ktoré si chceš pamätať naveky. Inšpiruj sa našimi tipmi, ako kreatívne vyzdobiť fotoalbum pre bábätko.

 

1. Vyber fotoalbum

Začni výberom vhodného fotoalbumu. Vyberať môžeš hneď z niekoľkých formátov – na šírku, na výšku a štvorec. Navyše môžeš zvoliť aj farbu listov, pridať prekladové listy alebo dokonca gravírovanie drevenej dosky. Fotoalbum tak zaobstaráš menom a dátumom narodenia svojho bábätka.


 

2. Vlep vyvolané fotky

​​​​Vyvolaj všetky obľúbené spomienky. Mrkni na jednotlivé formáty tlače. Vo fotoalbume vyzerajú skvele ako klasické fotky, tak retro fotky, fotostripy alebo štvorce. Ich vzájomné kombinovanie bude vyzerať originálne.

 

 

Ako fotografie vlepovať? Na výber máš hneď niekoľko spôsobov! Mrkni do sekcie doplnkov, kde nájdeš fotorožky, fotopodlepky alebo washi pásky. Stačí vybrať možnosť, ktorá ti bude najviac vyhovovať.

 

3. Pusť sa do kreatívnej výzdoby

Vyzdob jednotlivé stránky kreatívnymi doplnkami, aby celý album pôsobil hravejšie. Stačí použiť papierové samolepky, pečiatky a popisovače. Vďaka nim pridáš k fotkám zábavné detské motívy a popisky vystihujúce danú situáciu. Pri výbere doplnkov sa môžeš držať čiernobielej varianty, alebo rôznych farebných odtieňov tak, aby celý album pekne ladil. Mrkni na kompletnú ponuku.


 

 

Na záver už zostáva len hotový fotoalbum prezrieť a pripomenúť si všetky kúzelné okamihy, ktoré v ňom zostanú uchované navždy. Pochváľ sa na sociálnych sieťach výsledkom a označ náš profil @laab_sk, aby sme mohli tvoj výtvor zdieľať ako inšpiráciu pre ostatných. Pre viac tipov, ako naložiť s fotkami detí mrkni tu.