Akcia -30% na naše vybrané bestsellery✨ Leporelo, Retro fotky, Koláže na plátno, Vyvolanie fotiek a Tlač veľkoformátových fotiek✨ Akcia platí do 16. septembra ⏰

Fotokútik na letnú párty

24.07.2023 13:51


 

Plánuješ letnú oslavu, tematickú párty alebo grilovačku? Priprav pre svojich hostí perfektnú zábavu v podobe fotokútku. Vďaka tejto aktivite zachytíte spoločné chvíle na pamiatku. Stretnutie bude určite plné množstva zábavných momentiek. Pokiaľ sa ti tento nápad páči, máme pre teba pár nápadov, ako fotokútik pripraviť.

 

1. Girlandy a stuhy

Veľmi jednoduchým a rýchlym spôsobom sú papierové girlandy rôznych tvarov, pre ktoré stačí nájsť vhodné miesto na zavesenie. Skvele poslúžia napríklad drevené palety, alebo napríklad prázdny múr, ale výnimkou nie je ani ich zavesenie do priestoru či na špeciálnu konštrukciu. Podobne funguje aj pozadie tvorené z farebných a dlhých stužiek.

 

 

2. Balónky v hlavní roli

Co by to byla za party bez balónků? Využít je můžeš i v samotném fotokoutku. Stačí jimi vyzdobit prostor, který je k focení určen. Balónky se skvěle hodí například k baby shower party, odhalení pohlaví miminka nebo oslavě dětských narozenin.

 

 

3. Květinová stěna

Čo by to bola za párty bez balónikov? Využiť ich môžeš aj v samotnom fotokútiku. Stačí nimi vyzdobiť priestor, ktorý je na fotenie určený. Balóniky sa skvele hodia napríklad na baby shower party, odhalenie pohlavia bábätka alebo oslavu detských narodenín.

 

 

4. Dřevěné panely

Aktuálnym trendom sú drevené panely najrôznejších farieb a tvarov. Efektne pôsobí najmä ich kombinácia. Výslednú inštaláciu je možné ďalej dozdobiť kvetmi, nápismi prípadne inými dekoráciami.

 

 

 


 

 

 

Leto je často plné príležitostí na oslavu. Či už plánuješ rozlúčku so slobodou alebo detskú oslavu narodenín, inšpiruj sa originálnymi tipmi na zaujímavý fotokútik, ktorý bude lákať na fotenie. A čo s urobenými snímkami? Vyvolaj si ich online, napríklad rovno zo svojho mobilu.


erfektným formátom sú štýlové retro fotky a fotostripy. Vlepením do fotoalbumu vytvoríš kúzelnú spomienku plnú tých najlepších momentov legendárneho stretnutia. Inšpirovať sa môžeš aj ostatnými fotoproduktmi nášho e-shopu, ktoré pre teba s láskou vyrobíme.